Bo Semlov

Uddannelse og baggrund:

Jeg har brugt det meste af mit arbejdsliv på at skabe succesfulde teams som leder og coach indenfor detailhandel og kundeservice i mere end 15 år. Jeg har altid haft interesse for personlig udvikling, og har blandt andet taget følgende uddannelser:

  • Mindjuice Coach (Uddannelsen har den højest mulige ICF-certificering, ACTP)
  • NLP Practitioner, NLP-Huset i Valby
  • Kranio-Sakral terapi
  • Access Bars
  • Reiki Healing
  • Reconnective Healing

Mit livsformål er at støtte, hjælpe og heale andre mennesker. Det er her hvor jeg føler størst glæde, indre ro og tilfredshed. Jeg har hjerte og passion med i det jeg laver.

Jeg har haft angst, meningsløshed, ligegyldighed og frygt som følgesvende siden jeg var barn. Det har skærpet min søgen efter hvad der i virkeligheden ER vigtigt, når alt lader til at miste sin betydning.

Det betyder også at jeg kan rumme de helt store tanker og udfordringer i livet, og jeg kan være den støtte for andre, som jeg selv manglede.

Som coach er det uendelig vigtigt for mig, at du føler dig forstået, hørt og accepteret præcis som du er. Det gælder uanset din fortid, hvad du måtte have gjort og ikke gjort, hvem du er og ikke er. Du vil kunne dele alt med mig og lade en sten falde fra dit hjerte, såfremt du har behov for det. Mine vigtigste værdier er rummelighed, integritet og nærvær.

Jeg står også for at være grundig, ambitiøs og kvalitetsbevidst. Du kan regne med at jeg virkelig vil udfordre dig, og jeg tager alle vores aftaler og commitments alvorligt. Jeg vil gøre hvad der skal til for at sikre mig at du får mest muligt ud af forløbet.

 

– Bo Semlov